2/18/2012

Hvad er en dinosaur?

Hvad er en dinosaur?
Dinosaur:
Millioner af år, længe før mennesker var dinosaurer. Dinosaurer var en af ​​flere typer af dinosaurer i løbet af Mesozoic Era, levede "Age of Krybdyr."

Dinosaurs er en forskelligartet gruppe af dyr i clade Dinosauria og overlegenhed. Det viste sig i løbet af Trias perioden, omkring 230 millioner år, og blev de dominerende terrestriske hvirveldyr 135 millioner år, fra den tidlige Jurassic periode (omkring 200 millioner år) til Sen Kridt (65 5 millioner år), hvis udryddelsen af ​​Kridt- Palæogen udryddelsen af ​​dinosaurerne, de fleste grupper i slutningen af ​​Mesozoic gjort. Den fossile optegnelser viser, at fugle har udviklet sig fra theropod dinosaurerne i Jurassic udviklet, og derfor betragtes som en slags dinosaur i de moderne systemer for klassificering. Nogle fugle har udslettelse begivenhed, der fandt sted der overlevede 65 millioner år, og fortsætte den linje af dinosaurer til nutiden.

Dinosaurs er en forskelligartet gruppe af dyr taksonomi, morfologi og økologi. Fugle er over 9.000 arter, der lever i de mest forskelligartede gruppe af hvirveldyr, foruden perciforme fisk. Med fossiler palæontologer har beviser på mere end 500 forskellige arter og identificeret over 1000 forskellige typer af ikke-fugle dinosaurer. Sunrise på alle kontinenter af de to arter er repræsenteret remains.Some planteædere, rovdyr fossiler. Mest tofods dinosaurer var forsvundet, selv om mange grupper, herunder firbenede venner, og nogle blev udført mellem disse holdninger. Mange arter har udviklet offentlige strukturer såsom horn eller kamme, og nogle forhistoriske grupper udviklet skeletabnormiteter såsom knoklet rustning og pigge. Fuglene var de dominerende hvirveldyr på vores planet, da udryddelsen af ​​pterosaurs fører, og det ser ud til at bygge reden, og gydning et fælles træk ved alle dinosaurer. Mange dinosaurer var store forhistoriske dyr - de største sauropoder kunne nå en længde på næsten 60 meter (200 fod) og var i flere trin - og mens mange var ret store uddøde theropods, har de fleste ændret sig meget lidt i størrelse, især af fugle og andre progressive grupper.

Selvom ordet dinosaur betyder "forfærdeligt lizard", navnet er lidt misvisende, fordi dinosaurerne ikke er firben. Tværtimod, er en særlig gruppe af krybdyr med en rank holdning, er ikke særskilt i firben. I første halvdel af det 20. århundrede, før fuglene er kendt for dinosaurer det meste af det videnskabelige samfund troede dinosaurerne langsomt og roligt. De fleste forskning siden 1970'erne, men sagde, at de gamle dinosaurer var kødædere, især de aktive grupper af dyr med et højt stofskifte og en lang række tilpasninger for social interaktion.

Siden de første dinosaur fossiler fra det tidlige 19. århundrede blev fundet, monteret dinosaur skeletter og fossile en kopi af de største attraktioner på museer rundt om i verden var, og dinosaurerne blev en del af verdens kultur. Deres mangfoldighed har tiltrukket de største størrelser af grupper, og naturen synes uhyrlige og fantastisk interesse og offentlighedens fantasi i over et århundrede. De dukkede op i film og bestsellere som Jurassic Park, og nye opdagelser er jævnligt i medierne.

Definition:
I fylogenetiske taksonomi, er dinosaurerne som regel betragtes som den gruppe af "Triceratops og Neornithes [moderne fugle], den seneste fælles forfader og alle dens efterkommere" er defineret. En foreslog også, at dinosaurerne er defineret med hensyn til fælles forfader til Megalosaurus og Iguanodon sidste, fordi de var to af de tre typer af Richard Owen i anførselstegn, som anerkendes af Dinosauria. Begge definitioner føre til den samme gruppe af dyr, der defineres som en dinosaur, "ornithischian dinosaurer = + Saurischia" kødædende theropods (tofods-og det meste herunder fugle) ankylosaurians (pansrede planteædende Pattedyr), de stegosaurians (forgyldt planteædende Pattedyr), ceratopsians (planteædende firbenede med horn og dikkedarer), ornithopods (planteædende tobenede eller fire, som "Duck" skatkammerbeviser), og måske sauropodomorphs (de fleste store planteædende Pattedyr med lange halse og haler).

Palæontologer mange anser det punkt, hvor sauropodomorphs og theropods og sauropodomorphs interval, definitionen af ​​to dinosaurer forbudte og saurischians. For at undgå ustabilitet, dinosaurer definerede konservative i forhold til fire anker noder: Triceratops horridus og loricatus Saltasaurus Passer domesticus, deres seneste fælles forfader og alle dens efterkommere. "Safer" kan defineres som "dinosaurer = + + sauropodomorphs ornithischians theropods" sagde han.

Der er bred enighed blandt palæontologer, at fugle nedstammer fra theropod dinosaurer. Med den strenge definition af fylogenetiske nomenklatur, der alle nedstammer fra en fælles forfader i en gruppe for denne gruppe, selvfølgelig, omfatter, kan fuglene ses som dinosaurer og dinosaurer bliver derfor ikke har nogen væk. Fugle er klassificeret af de fleste palæontologer som tilhører coelurosaurs Maniraptora undergrupper, som er theropods, som saurischians, er dinosaurer. Set fra cladistisk, så fuglene er dinosaurer, selv om de hører til almindeligt sprog, er ordet "dinosaur" ikke generelt refererer til fugle.

Generel beskrivelse:
Med ovennævnte definitioner, generelt dinosaur archosaurs beskrives som ejes af medlemmer i kroppen. Mange grupper af forhistoriske dyr populært opfattes som dinosaurer, såsom ichthyosaurs og plesiosaurs og pterosaurs og Dimetrodon, men er ikke videnskabeligt klassificeret som en dinosaur, og ingen havde den karakteristiske holdning højre gren af ​​rigtige dinosaurer. Dinosaurer var de dominerende terrestriske hvirveldyr i Mesozoic periode, Jura og Kridt, især tid. Andre grupper af dyr blev begrænset i størrelse og nicher, pattedyr, for eksempel sjældent på størrelse med en kat, gnavere og kødædere var generelt størrelse lille bytte. En bemærkelsesværdig undtagelse er Repenomamus giganticus, en triconodont vejer mellem 12 kg (26 lb) og 14 kg (31 lb), som vides at have spist små dinosaurer som ung Psittacosaurus.

Dinosaurer har altid været en forskelligartet gruppe af dyr, ifølge en undersøgelse fra 2006, er mere end 500 dinosaur slægter avialan ikke identificeres positivt til dato og det samlede antal af arter bevaret i fossile skønnes at være ca 1850 75% stadig at blive opdaget. [5] En tidligere undersøgelse viste, at omkring 3.400 dinosaur slægter, blev mange af, som ikke er bevaret i fossiler. Med September 17, blev 2008 udnævnt i 1047 forskellige slags dinosaurer. [6] Nogle er planteædere, rovdyr. Selv om de fleste dinosaurer var tobenede, nogle forhistoriske arter af firbenede dyr, og andre som Ammosaurus og Iguanodon, kunne gå på to ben eller fire. Kranielle ændringer som horn og crests blandt dinosaurer sammen, og nogle uddøde arter havde knoklet rustning. Selv bedst kendt for sin størrelse, mange Mesozoikum dinosaurer menneske-størrelse eller mindre, og moderne fugle er generelt meget lav. Dinosaurs lever på alle kontinenter i dag, og fossiler viser, at opnåede globale salg af mindst den tidlige Jurassic periode. [7] Moderne fugle lever det meste af den tilgængelige habitat fra land til havet, og der er tegn på, at nogle dinosaurer avialan (f.eks Microraptor) ikke kunne flyve, eller i det mindste reducere, og andre, som var Spinosauridae stil semiakvatiske liv.

Særlige anatomiske træk
Trods nylige opdagelser har gjort det vanskeligt at fremlægge en liste over generel accept af de karakteristika af dinosaurer, næsten alle dinosaurer opdaget indtil nu deler visse ændringer i rygraden af ​​fædrene archosaurian. Mens nogle grupper af dinosaurer præsenteret yderligere modificerede versioner senere, disse egenskaber, fordi de er normalt omkring dinosaurer, de første dinosaurer, og har videregivet til deres afkom. Disse fælles træk i en taksonomisk gruppe kaldes synapomorphies.

En detaljeret vurdering af forholdet bekræftes S. archosaurs og Nesbitt fandt følgende utvetydige synapomorphies 12, hvoraf nogle allerede kendte:
i kraniet, er en tidløs grøft (udgravning) bliver behandlet af supratemporal fenestra.

epipophyses stede (ekskl. atlas og akse) i den forreste livmoderhalskræft.
toppen af ​​deltopectoral kam (et fremspring, som musklerne slutte deltopectoral) er placeret, eller med mere end 30% over hele længden af ​​humerus (armen knogle).
en radius på mindre end 80% af længden af ​​humerus.
4:e trochanter (projektion, når en muskel lægger caudofemoralis) i lårbenet (lårben) er en stærk flange.
4:e trochanter asymmetrisk med distale kant danner en stejlere vinkel til akslen.
i talus, og calcaneus til den proksimale artikulær overflade fibula tager mindre end 30% af den tværgående bredde af elementet.
exocciptials (i skelettet af kraniet) ikke opfylder langs midterlinien i bunden af ​​hulrummet kraniers indre.
proximale artikulære overflader af benene af sædet med skambenet og bækkenafsnittet adskilt af en konkav overflade.
cnemial top til tibia (skinnebenet) er anterolateral.
Denne ribbe delt proximodistally linie med den bageste overflade af den distale tibia.
Nesbitt et navn der ikke taget nogle mulige synapomorphies og andre opdateringer ajourføre visse synapomorphies tidligere foreslåede navn. Nogle er silesaurids også genvundne søstergruppe Dinosauria Nesbitt, den større trochanter Gallant ovenfor, reduktion metatarsalknoglernes II og IV subequal længde og kontakte ham ischium mellem skambenet, tilstedeværelsen af ​​en på Kreta og varmt cenmial over den lave hældning metoden, og mange andre.

Register række andre funktioner i skelettet deles af dinosaurer. Men afbildninger af sammen med andre grupper af archosaurs eller ikke kræves af alle dinosaurer vises i debut, disse er ikke synapomorphies funktioner også. For eksempel, diapsids, dinosaurer som ancestrally To patres af Temporal fenestrae (åbninger i Crane bag øjnene) haft medlemmer og vigtige, at diapsid gruppen Archosauria, havde yderligere åbninger Nogle af snude og underkæben. Hertil kommer, hæld nogle egenskaber, hvad der sandsynligvis var synapomorphies er nu kendt finde HAVE Publikationsnummer Før dinosaurerne, ELLER præmiere Presenter dinosaurer og forskellige CST vurderet uafhængigt udviklet fokusgrupper dinosaurer. Er Herunder en aflang skulderbladet, scapula e, en korsbenet og sammensætning af e Tre smeltet ryghvirvler (Andet Wallace Tre I nogle archosaurs, MEN Herrerasaurus er kun to) er op, og brød, e hofte, uden hul i midten af overflade Indretning (Saturnalia lukket, for eksempel). Et andet problem med en udpræget fastslå deres karakteristika dinosaurer, dinosaurer og er andre archosaurs slutningen af ​​Trias ofte er den første fra Little lignede kendt hilsen og et godt, disse dyr er i litteraturen identificerer nogle gange dårligt.

Jeg har dinosaurer på samme måde flow de fleste af de moderne Pattedyr, markant forskellige, men de fleste andre krybdyr, ekskludere medlemmer på begge sider er i støtte. I denne position ca udvikle FN fordybning lateralt rotere bækkenet (oftest sluttede Open stik) og en leder af Indre Anliggender korrespondent Året af låret separat. Deres kropsholdning Du kan ånde tilladelse genopbygget adressaten bevæger dinosaurer alle, er det sandsynligt, at niveauer af modstand aktiviteter, og dermed "omfattende" Depasse krybdyr. Uden tvivl Lodrette langlemmede folk hjælper understøtte udviklingen af ​​det store bøjnings stress moment ERP på benene. Nogle archosaurs Ingen dinosaurer, herunder rauisuchians og fik ham samtykke medlemmer, men den nominelle skævhed når placeringen af ​​A-stolpe "" konfigurationen af ​​hofteleddet, hvor man i stedet for et forspring til "øvre ende af lårbenet slutter beslutning om hofterne IN, vil jeg hælde konverteret bækken VÆRET at slutte sig til førstnævnte Projection Platform top.

Den evolutionære historie:
Oprindelse og tidlige udvikling

Dinosaurs afveg fra deres forfader Archosauria omkring 230 millioner år i perioden i den østlige ende af Trias perioden, omkring 20 millioner år efter Perm-Trias udryddelsen af ​​omkring 95% af alle ødelagt liv på jorden. Radiometrisk datering af klippeformationer, dinosaur fossiler så tidligt Eoraptor sætter hans tilstedeværelse i den fossile rekord på, der indeholdt tidspunkt. Palæontologer tror Eoraptor ligner fælles forfader for alle dinosaurer, hvis dette er sandt, dens træk tyder på, at tidlige tofods dinosaurer er rovdyr i lille størrelse. Opdagelsen af ​​primitive dinosaurer ornithodirans Marasuchus Lagerpeton i Argentina og Mellemøsten Trias lag understøtter dette synspunkt, en analyse af genvundne fossiler foreslår, at disse dyr var virkelig små rovdyr, tobenede.

Når dinosaurer dukkede op, blev terrestriske levesteder besat af forskellige typer archosaurs og therapsids og cynodonts som aetosaurs og dicynodonts og ornithosuchids og rhynchosaurs rauisuchians. De fleste af disse dyr forsvandt i løbet af Trias i en af ​​to begivenheder. Først på grænsen mellem de Carnian og Norian stadier af vilde dyr (omkring 215 millioner år) døde, dicynodonts og en række basale archosauromorphs herunder prolacertiforms og rhynchosaurs. Den blev udviklet af udslettelse begivenhed Trias-Jura (omkring 200 millioner år), hvor vi oplevede i slutningen af ​​de fleste andre grupper af tidlige archosaurs, ligesom aetosaur ornithosuchids og fortsatte phytosaurs rauisuchians. Disse tab efterlod et land fauna af krokodiller, dinosaurer, pattedyr, skildpadder og pterosaurians. De første linjer af de første dinosaurer gennem de trin og Norian Carnian Trias, mere bredt diversificeret ved at besætte de nicher i grupper, der er forsvundet.

Evolution og paleobiogeography:
Udviklingen af ​​dinosaurer i Trias, efter at have fulgt udviklingen af ​​vegetation og placering af kontinenter. I Trias og Tidlig Jura, blev kontinenter forbundet til en enkelt masse af Pangaea, og der var en kødædende dinosaur fauna coelophysoid verden og planteædere, foretaget fremskyndede sauropodomorphs. Nøgenfrøede (nåletræer især), en potentiel kilde til bestrålede fødevarer i den sene Trias. Første sauropodomorphs uerfaren mekanismer til produktion af mad i munden, og burde have brugt andre midler til yderligere at reducere den mad langs fordøjelseskanalen. Homogeniteten af ​​dinosaur Faunaer fortsatte ind i Mellemøsten og Øvre Jura, hvor de fleste lokaliteter har haft rovdyr, og forbindelserne med de generelle carnosaurians ceratosaurians spinosauroids og gjort planteædende sauropoder og ornithischians store stegosaurian. Som eksempel kan nævnes Morrison Dannelse af Nordamerika og Tendaguru senge Tanzania. Dinosaurer i Kina viser nogle forskelle sinraptorid specialiserede theropods og usædvanligt, langhalset sauropod Mamenchisaurus. Ankylosaurians og ornithopods blev også mere og mere almindeligt, men prosauropods var forsvundet. Nåletræer og bregner var de mest almindelige planter. Sauropoder, ligesom sine forgængere, var processorer prosauropods ikke mundtligt, men ornithischians udviklet forskellige måder at tackle mad i munden, herunder potentielle spiller som organer til at holde mad på bevægelser af munden og kæben til slibning mad. En anden milepæl i udviklingen af ​​Jurassic var fremkomsten af ​​ægte fugle, nedstammede fra coelurosaurians maniraptoran.

Den Nedre Kridt og opløsningen af ​​Pangaea fortsætter, dinosaurerne var stadig meget forskellig fra massen af ​​jorden. Den første del af denne periode så spredningen af ​​iguanodontids brachiosaurids ankylosaurians og i hele Europa, Nordamerika og Nordafrika. De blev senere suppleret eller erstattet i Afrika ved store theropods og sauropoder og spinosaurs carcharodontosaurid titanosaur rebbachisaurid og også i Sydamerika. I Asien blev som coelurosaurians dromaeosaurids troodontids maniraptoran, oviraptorosaurians og de fælles theropods og ceratopsians som Psittacosaurus ankylosaurids og blev de første store planteædere. I mellemtiden, Australien var hjemsted for et dyreliv ankylosaurians hypsilophodonts basale iguanodontids. De stegosaurians vises engang i slutningen af ​​Kridt forsvandt eller tidlig Kridt. En væsentlig ændring i kridttiden, som kunne forbedres i Sen Kridt var udviklingen af ​​blomstrende planter. I mellemtiden, flere grupper af planteædende dinosaurer mere sofistikerede former for forarbejdning af fødevarer er udviklet af munden. Ceratopsians udviklet en fremgangsmåde til skæring tænder og stablet i bunker med iguanodontids fremgangsmåde forfiner cellen kant for hadrosaurid kindtænder. Nogle sauropoder også batterier af tænder, der er udviklet bedst illustreres ved rebbachisaurid Nigersaurus.

Der var tre generelle dinosaur Faunaer i Sen Kridt. I de nordlige kontinenter Nordamerika og Asien, er store tyrannosaurids theropods og forskellige typer af små theropods maniraptoran, med en blanding af hovedsageligt planteædende ornithischian hadrosaur, ceratopsian og ankylosaurids pachycephalosaurians. I de sydlige kontinenter, der nu opdelingen af ​​Gondwana blev abelisaurids fælles theropods og sauropoder og planteædere titanosaurids samfund. Endelig, i Europa, var dromaeosaurids, og de iguanodontids rhabdodontid titanosaurids spredt ankylosaurians nodosaurid sauropoder. Blomsterplanter var meget udstråling, med fremkomsten af ​​ukrudt for første gang i Sen Kridt. Slibning og skæring hadrosaur ceratopsians blev yderst forskelligartede i Nordamerika og Asien. Theropods blev udgivet som planteædere eller altædende, og blive en vane therizinosaurians ornithomimosaurians.

I tilfælde af Kridt-Palæogen uddø, som fandt sted omkring 65 millioner år frem til slutningen af ​​Kridt, som forårsagede udryddelsen af ​​dinosaurerne for alle grupper, undtagen neornithine fugle. Nogle andre grupper, såsom krokodiller, sebecosuchians diapsid, skildpadder, øgler, slanger, og sphenodontians choristoderans, også overlevede begivenheden.

Linjerne for de overlevende fugle neornithine, herunder forfædrene til nutidens strudsefugle, ænder og høns, og en række vandfugle, diversificeret hurtigt i den tidlige Palæogen perioden, adgangskort hesperornithine økologiske nicher ved hjælp af offentliggjort udryddelse grupper af Mesozoikum dinosaurer enantiornithines som træer, vandløb og selv de største terrestriske theropods (som Gastornis og mihirungs og "Terror fugle"). Men, pattedyr også hurtigt at sprede i denne periode, og uden for konkurrence for kontrol af jord neornithines nicher.


0 comments:

Post a Comment